LTD
× Kérjük válasszon a fenti menüpontok közül!

Tisztelt érdeklődő

Köszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra.

Cégünk, az ACS Liberty Group Ltd angliai székhelyű vállalat, melynek fő profilja többek között a könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, cégalapítás.

A céget Csekő Attila hozta létre 2009-ben, aki már előtte több éven keresztül folytatott könyvelői tevékenységet self – employed – ként az Egyesült Királyság területén. A hónapról – hónapra látványosan gyarapodott ügyfelek számának köszönhetően azonban szükségszerűvé vált, hogy immáron Limited Company - ként folytassuk munkánkat. Ügyfélkörünk folyamatos bővülésével párhuzamosan emelkedett munkánkat segítő szakképzett munkatársaink száma is, az Önök igényeinek minél magasabb szintű kielégítése érdekében.

Fő célunk, minden részletre kiterjedő, komplex számviteli szolgáltatás nyújtása mellett, hogy maximálisan odafigyeljünk az Önök egyéni kéréseire és segítsünk eligazodni az angliai adózás és befektetési lehetőségek útvesztőiben. Folyamatosan azon fáradozunk, hogy mind szakmailag mind emberileg a lehető legjobbat nyújtsuk, a hosszútávú, sikeres együttműködés reményében. Ez előbbit folyamatos továbbképzések révén kívánjuk elérni, utóbbit pedig emberséges magatartásunk, korrekt- és szolgálatkész hozzáállásunk valamint közérthető tanácsaink, felvilágosításaink révén.

 

Reményeink szerint hamarosan Ön is cégünk ügyfeleinek táborát fogja erősíteni, amennyiben pedig már meglévő ügyfeleink közé tartozik biztosíthatjuk, hogy a jövőben is a tőlünk telhető maximális odafigyeléssel kívánunk segítségére lenni.

Reméljük, hogy weblapunkon található információkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy megtalálja kérdéseire a választ, amennyibben azonban ez nem történne meg, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!


Cégünkről Cégünkről Cégünkről Cégünkről
© 2019 ACS Liberty Group Ltd - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek