LTD
× Kérjük válasszon a fenti menüpontok közül!

Rólunk írták

Zámbó Tímea

4-Z Ltd

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a könyvelő céget, mivel az angol nyelvvel vannak hiányosságaim, így tőlük teljes körű segítséget kapok mindenben. Egyértelműek, kedvesek, bármilyen kérdésem van azt a lehető legértelmesebben elmagyarázzák nem használnak bonyolult szakkifejezéseket. Bárkinek akinek könyvelőre van szüksége, csak ajánlani tudom őket. 

Nagy Ágnes

Sole Trader

Horváth Béla

Dermatic Ltd

Azért választottam az ACS Liberty Group Ltd-t a céges ügyek intézésére, mert profi felvilágosítást kaptam az első konzultáción. Bízom benne, hogy ez a döntésem hosszú távon is igazolódik.

István Dankházi

Nagyon korrekt, rendes, segítőkész csapat. Minden ismerősnek ajánlom a szolgálatásaitokat. Köszönöm.

Tóthné Tóth Renáta

Sole - trader

Új ügyfél vagyok, de eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak. Segítőkészek és gyorsak. 

Girán Judit

Nagyon meg vagyok elégedve az eddigi szolgáltatásokkal gyors és pontos. Probléma esetén pontos felvilágosítást kaptam. Köszönöm szépen.

Kulcsár Anita

Kérdéseimre gyors, érthető válaszokat kaptam. Az ügyintézés eddig korrekt módon zajlik.

Bozsik Sándor

Europe Webtrade Ltd

A cégünk részére nyújtott eddigi szolgáltatása korrekt. Az Angliai könyvelésben felkészült, tapasztalt munkát nyújt az ügyfelek részére. Személyes közreműködése nagy segítség volt az angliai céges és személyes formaságok elindításában. Bízunk benne, hogy üzleti és személyes kapcsolatunk hosszútávú és eredményes lesz. 

Sándor Ádám

WebDeb Engine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tempus fermentum fermentum. Phasellus tristique odio et velit iaculis ac pellentesque lorem pharetra. Donec quis nisi eu magna sagittis viverra eget sed nibh. Etiam a dolor nisi, vitae ullamcorper orci. Nam ultricies, arcu at varius aliquet, ligula velit vulputate ipsum, sed posuere urna magna eget erat. Sed vitae erat eros, sed sollicitudin neque. Morbi porta massa lacus, sit amet viverra lacus. Maecenas vitae ullamcorper erat. Integer ultricies, augue id laoreet egestas, nunc nulla faucibus arcu, eget vestibulum libero lectus quis

Katalin Jávor

Sole Trader

100%- ig megvagyok elégedve. Pontos, gyors, részletes információ-adás, felvilágosítás.

Miko Péter

Sole Trader

Kiemelkedően segítőkész, hatékony csapat, önadózóként nem boldogulnék a szolgáltatásaik nélkül. Külön köszönet Cseko Attilanak végtenen rugalmasságáért.

» Még több vélemény  »

Takács Ádám

Perfection Creator Ltd

Nekem tetszik, főleg a hangjuk:-) Ja és a szolgáltatás is remek.

Szöllösi Kristóf

Az eddigi szolgáltatásaikkal teljes mértékben meg vagyok elégedve, nagyon köszönöm a segítséget. Egy apró észrevételem lenne, hogy a válaszboríték lehetne nagyobb méretű.

Szántó Andrea

Sole Trader

Most vettem fel a kapcsolatot a céggel. 2 héten belul elküldték a papírokat, tisztán érthetően bejelölve mindenhol ahol alá kellett írnom. Bármikor hívom őket készséggel állnak a rendelkezésemre. Eddig teljesen pozitív a tapasztalatom.

Edina Urbán

Előző évben segítettél az adóbevallás elkészítésében, amit nagyon köszönök. Ha kérdésem van bármivel kapcsolatban, rögtön válaszolsz. Tehát eddig teljesen meg vagyok elégedve, köszönöm.

Nagy Emese

Gyors és hatékony ügyintézés, ami jelentősen megkönnyíti a munkánkat. Gyors reagálás bármilyen kérdésben, és telefonon  vagy  e-mailben is könnyen utólérhetőek.

Blasek Tímea

A barátaimtól kaptam a címet es mindenki teljesen meg van elégedve a gyors válaszokkal és a nagyon kedves felvilágosítással.

Dr. Till Erzsébet

Sole Trader

Eddigi tpasztalataimmal összevetve lényegesen simább, érthetőbb és megbízhatóbb a kommunikáció.

Gavallér Krisztián

Perfectfinish4u Ltd

Minden olyan UK-ban élő magyarnak csak ajánlani tudom az ACS Liberty Group könyvelői csapatot. Főleg akik most, vagy már meglévő vállalkozásukhoz egy precíz, megbízható, segítőkész könyvelőt keresnek. Nyelv nem akadály. Szavak és túlfogalmazott mondatok nélkül! Egyszerűen Jó! Precíz és megbízható szolgáltatást végző cég! Ügyes és lelkiismeretes vezető és kollégák. Csak így tovább.

Még nem az ügyfelünk?

Lépjen kapcsolatba velünk

és kérjen személyre szabott ajánlatot

Lépjen kapcsolatba velünk

Bővebben »

© 2019 ACS Liberty Group Ltd - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek